Hang- en sluitwerk

Goed hang- en sluitwerk is essentieel voor een woning of bedrijfspand. U wilt uw ramen en deuren immers goed af kunnen sluiten. Bovendien komt uw pand veel beter tot zijn recht wanneer deze ramen en deuren voorzien zijn van mooi en exclusief hang- en sluitwerk. Timmerbedrijf P. van Helden kan alle soorten hang- en sluitwerk leveren en monteren, of het nu gaat om één deur of om een heel pand.

Uiteraard is het leveren en monteren van ‘gewoon’ hang- en sluitwerk voor Van Helden geen enkel probleem. Daarnaast kan uw woning of bedrijf echter ook voorzien worden van Politie Keurmerk sloten. Deze inbraakwerende sloten, met een speciaal keurmerk, beveiligen uw pand zodanig dat het inbraakrisico met maar liefst 90% daalt. Deze sloten kunnen, op verzoek, tevens worden voorzien van een certificering. Met deze certificering geven veel verzekeraars, doordat het inbraakrisico zo aanmerkelijk daalt, korting op de premie. Dit kan zodoende erg interessant zijn en voor u het overwegen waard.

Tot slot hebt u bij Timmerbedrijf P. van Helden een ruime keuze uit exclusief hang- en sluitwerk. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld bronzen, koperen of titanium schilden en/of deurklinken. Hebt u mooie deuren en wilt u deze voorzien van bijzonder hang- en sluitwerk, dan moet u zeker eens informeren bij Van Helden naar de mogelijkheden.

Bij hang- en sluitwerk kan onder andere gedacht worden aan:

• Sloten, met zowel enkele als meerpuntssluitingen;
• Scharnieren;
• Raamboompjes;
• Diverse (elektrische) uitzetters;
• Schilden en deurklinken.